Hyppää pääsisältöön

Speedex Top Sport

Speedex Top Sport on energiarikas rehu, joka on suunniteltu erityisesti kovassa valmennuksessa oleville kilpahevosille.

Speedex Top Sport sisältää energiaa 12,5 MJ/ kg. Suurimpina energialähteinä toimivat kotimaiset viljat; kaura, ohra ja myös vähän vehnää.

Rehu sisältää 100 g sulavaa raakavalkuaista per kilo, sen valkuaissisältö on laaja ja koostuu monista sulavista lähteistä. Kotimainen perunaproteiini ja pellavarouhe antavat paljon valkuaista ja seokseen on lisätty erikseen myös aminohapot lysiini ja metioniini.

Speedex Top Sport sisältää uutena raaka-aineena punajuurijauhetta. Punajuuri on tunnettu terveysruokana ja se sisältää mm. paljon antioksidantteja. Punajuurta käytetään yleisesti edistämään kestävyyttä ja palautumista. Punajuuri tuo myös lisää maittavuutta rehuun.

Speedex Top Sport -seoksen kivennäis- ja vitamiinipitoisuudet ovat korkeat. Osa hivenaineista on orgaanisessa Bioplex -kelaattimuodossa. Bioplex-kelaatit imeytyvät paremmin, ne varastoituvat elimistössä ja ovat näin käytettävissä vapaasti tarpeen mukaan.

Speedex Top Sport sisältää monta rehuteknologiaa, kuten Yea-Sacc -elävää hiivaa, Bio-Mos -suolistoparannetta ja Mycosorb A+ -toksiinisitojaa. Nämä rehuteknologiat tukevat hevosen hyvinvointia, koska hyvinvoiva hevonen suoriutuu paremmin sekä valmennuksesta että kilpailusta.

Annostus:
Kilpahevoset: 2,5-4 kg/pv (4-6 litraa/pv)

Litrapaino: 650 g

Raaka-aineet:
Kaura, ohra, melassileike, vehnä, heinäjauho, rypsipuriste, pellavasiemenrouhe, seosmelassi, rypsiöljy, perunaproteiini, punajuurijauhe, vuorisuola, esiseos, monokalsiumfosfaatti, ruokintakalkki, lysiini, metioniini, Mycosorb A+®, Yea-Sacc®, Bio-Mos®, Sel-Plex®, Bioplex®, aromiaine.

Pakkauskoot:
25 kg sk ja 600 kg lava