Tavataan Hevoset-messuilla Tampereella 6-7.4.2019!

Odotamme sinua Speedexin osastolla A311 valmiina esittelemään Speedex-hevosrehusarjan ja Science Supplements -lisäravinteet sekä keskustelemaan hevosten ruokinnasta laajemminkin.

Paikalla ovat Speedexin edustajat Johanna Sundqvist, Raimo Näsi ja Esa Paatelainen. Agronomi Ulla Tennberg avustaa ruokinta-asiantuntijana.

Osallistu Speedex-tietovisaan ja samalla olet mukana 5 lahjakortin arvonnassa: lahjakortti on 100 € arvoinen ja sen voi käyttää Speedex-rehujen tai Science Supplements tuotteiden ostoon Speedex Shopissa.

Science Supplements ovat messutarjouksessa -15 % alennusta.

Nähdään osastolla A311!

Tutustu Speedex-rehuihin!

Menestykseen kilpailuissa tarvitaan paitsi lahjakkuutta, myös määrätietoista ja ahkeraa harjoitustyötä. Hevosen hyvinvointi ja terveys korostuu tehokkaassa harjoittelussa. Erityisen tärkeitä ovat hyvin toimiva ruoansulatus sekä vahva vastustuskyky. Speedex-rehuista on tässä yhteydessä paljonkin apua. Raaka-aineet valitaan huolellisesti. Niiden tulee olla hevosen ruoansulatukselle sopivia ja hyvin imeytyviä. Tämä koskee myös suojaravintoaineita, kuten kivennäisiä, hivenaineita ja vitamiineja.

Karkearehun laatu - mitä rehuanalyysi kertoo?

Science supplements

Powered by Speedex

Yhteyslomake

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.