RespirAid

RespirAid

RespirAidin koostumus on ainutlaatuinen yhdistelmä antioksidantteja, joiden on osoitettu vähentävän hengitystietulehdusta ja hengityselinongelmien kliinisiä oireita. RespirAid sisältää aineita jotka ovat tärkeitä solukalvojen terveydelle ja kivun- sekä tulehduksenlievitykselle.

Hevosten yleiset hengitystieongelmat/allergiat voivat hoitamattomina heikentää keuhkojen toimintaa ja suorituskykyä.
Hevoset saavat helposti hengityselinongelmia erilaisista ympäristötekijöistä, kuten talliympäristöstä ja kuivikkeista. RepirAid annetaan päivittäin ylläpitämään hengitysteiden kuntoa ja vähentämään hengitystieongelmien riskiä. RespirAid sopii myös hevosille ja poneille, joiden ulkoilua joudutaan rajoittamaan pitkiä aikoja.

Käyttöohje: Tasamittaa 25 ml (28 g) päivässä

  Ylläpitoannos* Hengitystieongelma**
Poni ≈ 250 kg 1 3
Hevonen ≈ 500 kg 2 4
Iso hevonen > 700 kg 5

* ylläpitämään hengitystieterveyttä
**hengitystieongelmia kuten yskää ja sierainvuotoa, joiden hengitys on kiihtynyttä, raskasta ja vaivalloista, ja/tai joilla toipuminen rasituksen jälkeen on hidasta tai suoritus on heikentynyt

Koostumus

metyylisulfonyylimetaani, askorbyylimonofosfaatti, riisijauho

Lisäaineet (per kg)

E-vitamiini (E3a700), all-rac-alfa-tokoferyyliasetaatti (47 000 ie/kg), orgaanisessa muodossa olevaa seleeniä joka tuotettu Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060 hiivalla (12 mg/kg), E6 aminohappojen sinkkikelaatti (metioniini (4,71 g/kg), E4 aminohappojen kuparikelaatti hydraatti (1,18 g/kg), E5 aminohappojen mangaanikelaatti hydraatti (4,71 g/kg)

Kielletyt aineet

Valmiste on tutkittu seuraavien kiellettyjen aineiden varalta: kofeiini, teofylliini, teobromiini, hyoskiini, hordeniini, morfiini ja atropiini. FEIn sääntöjen mukainen.

Vaikuttavat aineet

C-vitamiini (g)
10
E-vitamiini (ie)
4000
MSM (g)
20
Kupari (mg)
100
Sinkki (mg)
400
Mangaani (mg)
400
Seleeni (mg)
1

Ravintoaineet

Raakavalkuainen %
4,2
Raakarasva %
22,5
Tuhka %
43,4