Science Supplements

Hevosen laadukkaat täydennysrehut

Science Supplements on Dr David Marlinin vuonna 2003 perustama yritys. Dr Marlinilla on tutkijana 25 vuoden kokemus hevosurheilun parissa. Hän on työskennellyt mm. Kansainvälisen ratsastajainliiton (FEI), Kansainvälisen olympiakomitean (IOC) kanssa sekä toiminut konsulttina British Equestrian Teamsille vuodesta 1994. Hän on lisäksi julkaissut useampia kirjoja ja yli 200 tutkimusraporttia. Tilaa Science Supplements hevosen lisäravinteet helposti verkkokaupastamme.

Dr Marlin kehitti Science Supplements tuotteet, koska hän havaitsi asiakkaittensa tarvitsevan laadukkaita täydennysrehuja, jotka olivat kliinisesti testattuja ja vaikuttavista aineista koostuvia.

Vuosina 2003–2012 Science Supplements tuotteet olivat saatavilla vain ammattimaisesti laukka-, polo- ja ratsastusurheilun piirissä toimiville ratsastajille, valmentajille, talleille ja siittoloille.

Vuonna 2012 Science Supplements ryhtyi yhteistyöhön Purina Animal Nutrionin kanssa. Tämä johti tuotesarjan lanseeraukseen USA:ssa ja seuraavana vuonna Iso-Britanniassa.

Science Supplementsin toiminta-ajatuksena on valmistaa ainoastaan tuotteita joilla on tutkittu vaikutus todellisiin ongelmiin. Vaikutuksen tulee olla osoitettu niin laboratoriossa kuin kliinisissä testeissä ja kenttäkokeissa. Yhtä tärkeää on myös tuoteturvallisuus, tasalaatuisuus ja maittavuus.

Tuotekehitys perustuu tieteelliseen tietoon, ei olettamuksiin.

Mistä voin ostaa Science Supplements-tuotteita?

Science Supplements-tuotteita on saatavilla Speedex Shopista ja hyvinvarustelluilta jälleenmyyjiltä ympäri Suomen sekä Feedexin rehutehtaalta Kolpista.