Lär känna Speedex-hästfoder!

Lär känna Speedex-hästfoder!

För att lyckas på tävlingar krävs ett målmedvetet och träget träningsarbete. För att kunna träna hästen på bästa sätt är det av stor vikt att hästen är frisk och välmående. Särskilt viktigt är det med ett matsmältningssystem, som fungerar störningsfritt, och ett starkt immunförsvar. Här kan Speedex-fodren göra stor nytta. Råvarorna är omsorgsfullt utvalda. De skall passa hästens mag-tarmsystem och vara lättupptagliga. Detta gäller även för alla viktiga mineraler, spårämnen och vitaminer.

Speedex Complete

Speedex Complete är vår stora succé! Speedex Complete är ett havrefritt kompletteringsfoder med balanserat protein- och energiinnehåll. Det stora fiberinnehållet bidrar till god tarmhälsa hos hästen. Speedex Complete har hög fiberhalt från bland annat grönmjöl och linfrökross, samt innehåller levande jäst.

Läs mera

Speedex Grow

Speedex Grow är ett balanserat kompletteringsfoder. En del av energin kommer från havre. Proteininnehållet har kompletterats med tillsats av aminosyror.

Läs mera

Speedex Royal

Speedex Royal är ett energikompletteringsfoder för hästar. Med ett blandningsförhållande på 50/50 Speedex Royal och spannmål uppnås en optimal slutblandning där alla näringsämnen är balanserade och slut-blandningen motsvarar ett fullgott allfoder. Speedex Royal innehåller MYCOSORB A+® - hästens försäkring mot mögelgifter! Vad är mögelgifter och varifrån kommer de? Läs mera här!

Läs mera

Speedex Future

Speedex Future är ett mångsidigt proteinkompletteringsfoder, som är ämnat för växande, unga hästar, dräktiga och digivande ston och för hästar i träningen som bygger upp sin muskulatur. Det passar för alla hästar som behöver komplettering till ett proteinfattigt grovfoder.

Läs mera

Speedex Easy

Speedex Easy är ett av fiberhaltiga foderråvaror sammansatt kompletteringsfoder, som gör en grovfoderbaserad utfodring mångsidigare. Grönmjöl, melassnitsel, havreskalsmjöl och vetekli är fodermedel som är smakliga för hästen och lätt nedbrytbara för hästens tarmmikrober.

Läs mera

Speedex Mineral

Speedex Mineral är ett smakligt mineraltillskott som ges dagligen för att försäkra att hästen får tillräckligt av alla viktiga mineralämnen. Speedex Mineral innehåller alla viktiga mineraler i lättupptaglig form

Läs mera

Var kan jag köpa Speedex-hästfoder?

-Speedex hästfoder finns till försäljning i en del K-Lantbruk butiker runtom i landet, från våra återförsäljare och direkt från Feedex foderfabrik i Kållby.

Hitta din närmaste återförsäljare här!

 

Vill du bli Speedex -återförsäljare?

Vi söker ständigt nya återförsäljare av Speedex-produkter. Kom med!

Anmäl ditt intresse här!