Tutustu Speedex-rehuihin!

Tutustu Speedex-rehuihin!

Menestykseen kilpailuissa tarvitaan paitsi lahjakkuutta, myös määrätietoista ja ahkeraa harjoitustyötä. Hevosen hyvinvointi ja terveys korostuu tehokkaassa harjoittelussa. Erityisen tärkeitä ovat hyvin toimiva ruoansulatus sekä vahva vastustuskyky. Speedex-rehuista on tässä yhteydessä paljonkin apua. Raaka-aineet valitaan huolellisesti. Niiden tulee olla hevosen ruoansulatukselle sopivia ja hyvin imeytyviä. Tämä koskee myös suojaravintoaineita, kuten kivennäisiä, hivenaineita ja vitamiineja.

Speedex Complete

Kauraton täydennusrehu Speedex Complete on meidän bestseller! Speedex Complete on maittava täydennysrehu, jossa valkuainen ja energia ovat tasapainossa. Korkea kuitutaso edistää hevosen suolistoterveyttä. Speedex Complete sisältää runsaasti kuitua, mm viherjauhoa ja pellavarouhetta, sekä elävää hiivaa.

Lue lisää

Speedex Grow

Speedex Grow on tasapainoinen täydennysrehu. Osa energiasta tulee kaurasta. Valkuaissisältöä on täydennetty aminohappolisäyksellä.

Lue lisää

Speedex Royal

Speedex Royal on energiatäydennysrehu hevosille. Sen annostussuhteella 50/50 Speedex Royalia ja viljaa saavutetaan ihanteellinen loppusekoitus, jossa kaikki ravintoaineet ovat tasapainossa ja jolloin se vastaa erinomaista täysrehua. Speedex Royal sisältää MYCOSORB A+® - hevosen turva homemyrrkyjä vastaan! Mitä homemyrkyt ovat ja mistä ne tulevat? Lue lisää tästä

Lue lisää

Speedex Future

Speedex Future on monipuolinen valkuaistäydennysrehu, joka on tarkoitettu kasvaville, nuorille hevosille, kantaville ja imettäville tammoille ja lihaksia kasvattaville, valmennuksessa oleville hevosille. Se sopii kaikille hevosille valkuaisköyhän karkearehun täydennykseen.

Lue lisää

Speedex Easy

Speedex Easy on kuitupitoisista raaka-aineista koottu täydennysrehu, joka monipuolistaa karkearehuvaltaista ruokintaa. Viherjauho, melassileike sekä kaurankuorijauho ja vehnälese ovat hevosille maittavia ja mikrobeille helposti sulatettavia rehuja.

Lue lisää

Speedex Mineral

Speedex Mineral on maittava kivennäistäydennysrehu, jota annetaan päivittäin varmistamaan, että hevonen saa riittävästi kaikkia tärkeitä kivennäisaineita. Speedex Mineral sisältää kaikki tärkeät kivennäisaineet hyvin imeytyvistä lähteistä.

Lue lisää

 

Mistä voin ostaa Speedex-hevosrehuja?

Speedex- hevosrehuja on saatavilla hyvinvarustelluista K-Maatalouskaupoista, jälleenmyyjiltä ympäri Suomen sekä Feedexin rehutehtaalta Kolpista.

Löydä oma jälleenmyyjäsi täällä

Sinustako Speedex jälleenmyyjä?

Etsimme jatkuvasti uusia jälleenmyyjiä Speedex-tuotteille. Tule mukaan!

Ilmoita kiinnostuksesi tässä!