Ravi

Ravi

Rainer Björkrothin hevoset ruokitaan Speedex-hevosrehulla

Rainer on tunnettu ravivalmentaja sekä Ruotsissa että Suomessa. Rainer on käyttänyt Speedex-hevosrehuja monta vuotta. Kokemukset ovat vain hyviä.

”Hevosen onnistuminen perustuu moniin asioihin. Antamalla ratkaiseva asema rehulle on liian suuripiirteisesti yleistettyä. Ruokinnan tehtävä on pitää huolta siitä, että hevonen saa kaikki tarvittavat ravintoaineet, jotta hevonen pysyy sekä terveenä että kehittyy oikeassa tahdissa.

Speedexin suurin etu on se, että hevoset todella pitävät rehusta. Rehu on maittavaa ja hevonen syö sitä ilman ongelmia. Tuntuu myös turvalliselta tietää, että rehuvalmistaja tekee yhteistyötä kansainvälisen toimijan kanssa, jotta myös minun hevoseni hyötyvät hevostieteen uusimmista edistysaskeleista.

Meillä hevosille tarjotaan jotain hyvää, nimittäin Speedex Completea ja Speedex Mineralia.”

Rainer Björkroth

Mikael Östman

Ravivalmentaja ja ohjastaja Mikael Östmanilla on viitisentoista hevosta valmennuksessa tallissaan Uudessakaarlepyyssä. Mikaelilla on pitkä kokemus hevosten parissa työskentelystä, joten hän myös tietää millaisia ongelmia saattaa esiintyä.  Stressimahasta kärsivät ravihevoset eivät ole Mikaelille vieraita. Speedex-ruokinnan aloittamisen jälkeen stressimahojen ongelmat ovat vähentyneet.

”Hevoseni saavat Speedex Completea ja Speedex Royalia. Vaikutus näkyy selvästi, sekä karsinassa että valmennuksessa” toteaa Mikael. ”Speedex näyttää toimivan hyvin minun hevosillani”.

Speedex rehut on suunniteltu optimaalista suolistoterveyttä ajatellen. Hyvinvoiva hevonen suoriutuu paremmin sekä valmennuksessa että kilpailussa.