Kouluratsastus

Kouluratsastus

Jenni Rintala

Jenni Rintala kilpailee kouluratsastuksessa kansallisella tasolla hevosillaan Nk Unique, Erih II, ST André ja Marjami. Jenni ja Nk Unique kuuluvat myös Top Dressage Finland-ryhmään.

”Menestykseen kilpailussa tarvitaan määrätietoista ja ahkeraa harjoitustyötä. Hevosen hyvinvointi ja terveys korostuu tehokkaassa harjoittelussa. Tämä saavutetaan tasapainoisella ja toimivalla ruokinnalla. Maittava rehu hevoselle on edellytys sille, että tasapainoisen ruokinnan myönteiset vaikutukset saavutetaan. Hevoseni syövät mielellään Speedex Completea."

Hyvinvoiva hevonen suoriutuu paremmin sekä valmennuksessa että kilpailuissa.

Jenni Rintala

 

Reportaasi Hevosurheilussa, pdf

Kotisivu:
www.jennirintala.blogspot

Rosa ja Krista Nykänen

Sisarukset Rosa ja Krista Nykänen kilpailevat kansallisella tasolla. Rosa kilpailee ratsullaan Nuestron Frion esteratsastuksessa 100-110 cm luokkia ja Krista ponillaan Rummu Jüri kouluratsastuksessa.

”Tilan kaikki hevoset syövät Speedexin rehuja. Jotta hevosten hyvinvointi voidaan taata mahdollisimman hyvin, on hyvä ruokinta yksi perustava osa hoitoa. Speedex Complete ja Speedex Mineral ovat osoittautuneet loistaviksi tuotteiksi meidän hevosillemme. Hevosia treenataan kotivalmentajan kanssa läpi vuoden ja kisakausi alkaa yleensä helmi-maaliskuussa. Lisäksi tytöt kuuluvat aluevalmennettaviin Pohjois-Suomessa, joten kisa- ja valmennusmatkoja kertyy vuodessa runsaasti. Nämä muutokset ovat aina stressaavia hevosille, joten hyvä ruokinta auttaa myös stressin siedossa.

Speedexin rehuja voimme suositella kaikille lämpöisesti, meidän kilpahepoilla ne toimivat loistavasti!”

Rosa & Krista Nykänen

Sophia Backlund

Sophia Backlund kilpailee menestyksekkäästi kansallisella ja kansainvälisellä tasolla Intermediaire 1-tasolle asti, tällä hetkellä kilpahevosina toimii Hilton III ja tulevaisuudessa myös tamma Piccolo. Sophia myös kouluttaa hevosia ja valmentaa eri tasoisia ratsukoita SB Dressage OY:n kautta.

”Hevoseni syövät Speedex Royalia ja molemmissa hevosissa olen huomannut, että karva kiiltää paremmin, hevoset jaksavat paremmin tehdä töitä ja myös palautuvat työnteosta hyvin. Speedexin rehut myös maistuvat hevosilleni hyvin. Tarkan treeniohjelman ja palautuksen lisäksi tarvitaan hyvin suunniteltu ruokavalio hevosille, joka tukee treeniä ja kovaa työntekoa niin, että hevoset jaksavat suorittaa 100 %:sti ja iloisesti.”

Jessica Grönlund

Jessica Grönlund Etelä-Suomesta kilpailee kolmella suomenhevosellaan tasolla 1-3 sekä este- että kouluratsastuksessa.

"Pyrin ruokkimaan hevoseni mahdollisimman yksinkertaisesti ja siksi kotimainen Speedex hevosrehu tuntui hyvältä täydennykseltä tallin omalle heinälle ja kauralle. Annan hevosilleni Speedex Complete rehua. Kaikki syövät sitä mielellään ja niiden suoliston toiminta pysyy vakaana myös kisamatkoilla. Olen hyvin tyytyväinen rehuun."