Esteratsastus

Esteratsastus

Jonna Hietala - Csaba ja El Passo

Jonna Hietalan estehevoset Csaba ja El Passo ruokitaan Speedexin hevosrehuilla. Jonna hevosineen kilpailee esteratsastuksessa kansallisella tasolla, estekorkeuden ollessa 130 cm.

”Koska hevoseni kilpailevat ja matkustavat paljon, voivat ne helposti stressaantua sekä saada mahaoireita. Siksi olemme valinneet hevosillemme Speedex-rehut. Optimaalinen suolistoterveys on rehun punainen lanka. Hevosteni voidessa hyvin voimme keskittyä paremmin harjoitteluun ja kilpailemiseen.”

Hyvinvoiva hevonen suoriutuu paremmin sekä valmennuksessa että kilpailuissa.

Jonna Hietala

Mattilan Ratsutila

Mattilan Ratsutilalla Eurajoella kasvatetaan suomenhevosratsuja ja perheen tytär Petra Mattila kilpailee omilla kasvateilla esteitä ja kenttää. Oriimme Valon Veikka kilpailee suomenhevosluokkia esteillä ja on myös jalostuskäytössä. Petra kilpailee myös kansallisella tasolla esteitä omalla hevosellaan Guinevere ja valmentautuu tavoitteellisesti kuuluen myös maajoukkueen A-renkaaseen lapsiratsastajana.

Mattilassa alkuperäisrodun edustajamme ruokitaan mahdollisimman yksinkertaisesti. Olemme oman tilan heinän ja kauran lisäksi valinneet kivennäisrehuksi Speedex Mineralin ja olleet tyytyväisiä tuotteeseen. Kaikki hevoset syövät sitä mielellään, myös varsat.

Estehevostemme kilpailukausi alkaa helmikuussa ja päättyy marraskuussa. Jotta hevosemme jaksavat pitkän kauden, valmennukset, kisamatkat ja stressaavat olosuhteet, on ruokinta erittäin tärkeässä roolissa osana hevostemme hyvinvointia. Kilpahevosten ruokintaa täydennetään Speedex Royalilla. Kun rehut ovat maittavia ja sisältävät tarvittavat ravintoaineet voimme keskittyä kehittämään hevosiamme kohti tavoitteitamme.

Kotisivut: www.mattilanratsutila.net

Stall Åminne / Övergaard

Siitä lähtien kun aloitimme syöttää Speedex Complete-rehua hevosillemme olemme huomanneet, että se on tosi maittava rehu hevosille! Hevoset todella pitävät siitä

Speedex Complete sopii hyvin meidän toimintaamme, koska rehu soveltuu sekä poneille, nuorille hevosille ja kovassa valmennuksessa oleville kilpahevosille. Täydennämme kilpahevosten ruokintaa Speedex Mineralilla.

Hevosemme ovat hyvässä kunnossa ja niillä on kiiltävä karva.

Stall Åminne / Övergaard

Stall Kvarnbacken

"Harjoitamme ratsastustoimintaa ja olemme siksi täysin riippuvaisia hevosista, jotka voivat hyvin sekä fyysisesti että henkisesti. Hevoset tekevät töitä päivittäin ja osallistuvat sen lisäksi paikallisiin kilpailuihin ratsastajiemme kanssa.

Speedex Mineral on ollut hyvä valinta meille koskien kivennäistäydennystä. Hevoset rakastavat sitä ja voivat hyvin! Tarvittaessa täydennämme kaurapohjaista ruokintaamme Speedex Completella tai Speedex Royalilla. Olemme myös nähneet positiivisia tuloksia Science Supplements-lisäravinteista sekä päivittäisessä töissä että kilpailuissa. Suosittelemme lämpimästi näitä rehuja ja lisäravinteita!”

Helena & Anna Fredlund, Stall Kvarnbacken

Rosa ja Krista Nykänen

Sisarukset Rosa ja Krista Nykänen kilpailevat kansallisella tasolla. Rosa kilpailee ratsullaan Nuestron Frion esteratsastuksessa 100-110 cm luokkia ja Krista ponillaan Rummu Jüri kouluratsastuksessa.

”Tilan kaikki hevoset syövät Speedexin rehuja. Jotta hevosten hyvinvointi voidaan taata mahdollisimman hyvin, on hyvä ruokinta yksi perustava osa hoitoa. Speedex Complete ja Speedex Mineral ovat osoittautuneet loistaviksi tuotteiksi meidän hevosillemme. Hevosia treenataan kotivalmentajan kanssa läpi vuoden ja kisakausi alkaa yleensä helmi-maaliskuussa. Lisäksi tytöt kuuluvat aluevalmennettaviin Pohjois-Suomessa, joten kisa- ja valmennusmatkoja kertyy vuodessa runsaasti. Nämä muutokset ovat aina stressaavia hevosille, joten hyvä ruokinta auttaa myös stressin siedossa.

Speedexin rehuja voimme suositella kaikille lämpöisesti, meidän kilpahepoilla ne toimivat loistavasti!”

Rosa & Krista Nykänen

Jessica Grönlund

Jessica Grönlund Etelä-Suomesta kilpailee kolmella suomenhevosellaan tasolla 1-3 sekä este- että kouluratsastuksessa.

"Pyrin ruokkimaan hevoseni mahdollisimman yksinkertaisesti ja siksi kotimainen Speedex hevosrehu tuntui hyvältä täydennykseltä tallin omalle heinälle ja kauralle. Annan hevosilleni Speedex Complete rehua. Kaikki syövät sitä mielellään ja niiden suoliston toiminta pysyy vakaana myös kisamatkoilla. Olen hyvin tyytyväinen rehuun."