RespirAid

RespirAid tukee hengityselinten terveyttä

RespirAidin koostumus on ainutlaatuinen yhdistelmä antioksidantteja, joiden on osoitettu vähentävän hengitystietulehdusta ja hengityselinongelmien kliinisiä oireita. RespirAid sisältää aineita jotka ovat tärkeitä solukalvojen terveydelle ja kivun- sekä tulehduksenlievitykselle.

Hevosten yleiset hengitystieongelmat/allergiat voivat hoitamattomina heikentää keuhkojen toimintaa ja suorituskykyä.
Hevoset saavat helposti hengityselinongelmia erilaisista ympäristötekijöistä, kuten talliympäristöstä ja kuivikkeista. RepirAid annetaan päivittäin ylläpitämään hengitysteiden kuntoa ja vähentämään hengitystieongelmien riskiä. RespirAid sopii myös hevosille ja poneille, joiden ulkoilua joudutaan rajoittamaan pitkiä aikoja.

Käyttöohje: Tasamittaa 25 ml (28 g) päivässä:

  Ylläpitoannos * Hengitystieongelma**
Poni ≈ 250 kg 1,0 3,0
Hevonen  ≈ 500 kg

2,0

4,0
Iso hevonen yli 700 kg 2,5 5,0
* ylläpitämään hengitystieterveyttä
**hengitystieongelmia kuten yskää ja sierainvuotoa, joiden hengitys on kiihtynyttä, raskasta ja vaivalloista, ja/tai joilla toipuminen rasituksen jälkeen on hidasta tai suoritus on heikentynyt

Vaikuttavat aineet,
4 mittaa/85 g:

C-vitamiini     10 g
E-vitamiini     4000 ie
MSM      20 g
kupari     100 mg
zinkki     400 mg
mangaani     400 mg
seleeni     1 mg

RAVINTOAINEET:

raakavalkuainen     4,2 %
raakarasva     22,5 %
tuhka     43,4 %

Koostumus
metyylisulfonyylimetaani, askorbyylimonofosfaatti, riisijauho

Lisäaineet (per kg)
E-vitamiini (E3a700), all-rac-alfa-tokoferyyliasetaatti (47 000 ie/kg), orgaanisessa muodossa olevaa seleeniä joka tuotettu Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060 hiivalla (12 mg/kg), E6 aminohappojen sinkkikelaatti (metioniini (4,71 g/kg), E4 aminohappojen kuparikelaatti hydraatti (1,18 g/kg), E5 aminohappojen mangaanikelaatti hydraatti (4,71 g/kg)

Kielletyt aineet
Valmiste on tutkittu seuraavien kiellettyjen aineiden varalta: kofeiini, teofylliini, teobromiini, hyoskiini, hordeniini, morfiini ja atropiini. FEIn sääntöjen mukainen.

Lue lisää: