FlexAbility Plus+

FlexAbility Plus+ - laadukasta glukosamiinia, kondroitiinisulfaattia ja hyaluronihappoa

FlexAbility Plus+ sisältää nivelille tärkeitä ravintoaineita. FlexAbility Plus+ sopii kaikille valmennuksessa ja kovassa työssä oleville hevosille ja poneille. Se auttaa myös ylläpitämään normaalia liikkuvuutta ja niveltoimintoja vanhoilla hevosilla.

FlexAbility Plus+ on ravintolisä, joka sisältää korkeina pitoisuuksina vaikuttavia aineita, joita tarvitaan ruston muodostukseen ja nivelpintojen ylläpitoon. Ainutlaatuinen yhdistelmä tieteellisesti dokumentoituja raaka-aineita kuten glukosamiini, alhaisen molekyylipainon omaava kondroitiinisulfaatti, MSM, hyaluronihappo, Omega-3 rasvahapot EPA & DHA ja C-vitamiini oikeina pitoisuuksina edistää ja ylläpitää normaalia liikkuvuutta ja niveltoimintaa.

Eläinlääketieteellisissä kokeissa oli nähtävissä parannuksia hevosilla jotka kahden viikon ajan saivat ylläpitoannoksen FlexAbility Plus+a. FlexAbility Plus+a annetaan päivittäin ruokinnan yhteydessä ohjeiden mukaisesti.

Käyttöohje: Tasamittaa 25 ml (18 g) päivässä

  Normaali Kyllästysannos+
Poni ≈ 250 kg 1,5 3
Hevonen ≈ 500 kg 3 6
Iso hevonen yli 750 kg 4,5 9

+ Anna kyllästysannos 14 päivän ajan aloittaessasi FlexAbility Plus+ käytön

VAIKUTTAVAT AINEET /54 g
MSM 6,5 g
Glukosamiini 10 g
Kondroitiinisulfaatti 4,1 g
C-vitamiini 5,0 g
DHA 1,9g
EPA 1,0 g
Hyaluronihappo (HA) 150 mg
RAVINTOAINEET:
Raakavalkuainen 18%
Raakakuitu 1%
Raakarasva 2%
Tuhka 1%

 

Koostumus

Metyylisulfonyylimetaani (MSM), glukosamiini HCl, kondroitiinisulfaatti, DHA, EPA, stabilisoitu C-vitamiini, hyaluronihappo (HA), riisijauho, aromiaine

Lisäaineet (/kg):

EU-hyväksytty aromiaine 5 g

Kielletyt aineet
Valmiste on tutkittu seuraavien kiellettyjen aineiden varalta: kofeiini, teofylliini, teobromiini, hyoskiini, hordeniini, morfiini ja atropiini. FEIn sääntöjen mukainen.

Lue lisää: